Been Kissed…..

Last Saturday Afternoon, there was this couple were sitting very close to each other.

They sat down on the last row near the door in that church.

The sermon was just about to begin, and the pastor started to introduce the preacher on that day!

Pastor: “Pengkotbah kita siang ini adalah…………bla….bla….bla….

                Beliau menikah dengan wanita yang ia sangat cintai……etc…etc…

*And all of the sudden, the husband talk to his wife with soft voice*

Husband: “kenapa pendeta ini selalu memperkenalkan pembicara kayak gitu ya?”

Wife: “kayak gitu apa sih pa?”

Husband: “iya….beliau menikah dengan wanita yang ia sangat cintai”

*And all of the sudden too, the wife ask a random question towards her husband*

 

Wife : “kamu sangat mencintai aku gak? ” 

 

Husband : *pulled his wife’s body closer and got her cheek to be kissed*

 

Wife : *blushing* 🙂 😀

 

PS: Lucky, that the couple were sitting on the last row, so no one saw that guy kissed his wife…please noted, that they were actually in the church! ha! 😀

And right after the wife got that sweet kiss, They just smiled each other and now they look like two love birds…..Love is in the air ha????

They didn’t want to keep any distance until the end of the sermon. Clinging each other.

This was the sweet random thing happened among us right?

Have you ever been kissed like that?

Like you never expect that,

yet so sweet…..

Isn’t it?

So, is this the way the not romantic Guy treated his wife?

Do you think the Long distance Relationship has trigger the husband to do those sweet things?

Ahhhhhh….Whatever!

For me, That Saturday Afternoon, was SO LOVELY!

And of course this writing is not about showing off …

Instead, this is just a sweet reminder for me, or even for both of us!

One day, when we quarrel a lot and seems forgetting how sweet our love is….

Then we can right away turn to this page, and we may read together and put a smile on our face…..

and we will kiss again!

Again…..

And again………………

*udah ahhhh ntar jontor jo!* 😀

*Woyyyyy!!! LDR KAMFRETTTT!* (ehhh buguru kok ngomong kamfret? iya kamfret kok, bukan kampret)

😀

si mister garing yang ngangenin :D

si mister garing yang ngangenin 😀 (2009)

kenyang bego! di Marugame Udon :)

kenyang bego! di Marugame Udon 🙂 *si uppa mau aja sikkk disuruh bininya pose bego gitu 🙂

Advertisements

15 thoughts on “Been Kissed…..

  1. kalo aku cuma ngerasain LDR periodik nih.

    maklum suami istri tukang jalan. Tiap bulan ada aja yang pergi. Minimal LDS seminggu, maksimal 1 bulan.

    Hiks … jadi kebayang sama yang LDR beneran.

    *peluk Jo kenceng*

    • wah kalo mba de sering tugas Luar kota dan LN ya…kalo aku baru kali ini pisah2. Makanya setelah dijalani ternyata susah juga. Terlebih buat dia, karna pulang kerja mati gaya,,,ga tau mau ngapain.hehehhe
      tengkyu peyuk2nya 🙂

  2. wuiiihhh.. beneran cinta ada dimana-mana iniiii….!
    Jo, bukan show off ah, yang kayak begini diceritain. Buat ngingetin diri sendiri, bahwa sebenernya kita masih bisa kok, bermanja-manja dan beromantis2 sama suami walopun udah berbuntut.. 🙂

    • hahhaha iya itu mba fit…..kadangan kalo baca2 gini lagi kan bisa senyum2 ya. Trus ditunda deh ngambek2annya….hahahha *udah umur segini masih aja ngambek2an* 🙂

  3. Joey, aku baru kali ini nih visit blog mu. =)
    First of all, menurut gue it’s okay to kiss in a church. Bandi and I did it too sometimes. Isn’t a kiss an act of love? And God teaches love, right? 😉
    Second of all, you’re married and you’r on LDR? Oh Jooooooo I hope you will be reunited for good soon yaaaa. =)

    • ahhhhhh terimakasihhh may sudah mampir disini. Such an honor to me #tsaaaahhhh 🙂

      first of all, malu plus minder postingan yang English dibaca one of my fav blogger yang notabene gw suka banget gaya tulisan dan tata bahasa Engish lu may! (secara gw nulis bahasa Indonesia aja blepotan, eh pake sok2an English2an 😀 HAHAHAHA)

      Anyway! yes LDR ini kurang asik, soale suka ketergantungan ama suami, apalagi pas urusan 2 bocils dirumah. padahal skali or 2 kali seminggu doi pulang sih may.soalnya LDR nya ga jauh kok. cuma 2 or 3 jam driving. Tapi ttp aja bikin gimanaaa gituuu…..

      thank you again ya may!
      Keep posting…I love ur writing 😀

      • Ihhhh english kamu oke kali joey!!! Lu pikir gue nulis juga pake grammar yg bener? Kagak kaleeee! Yang penting pede ya, gak? Jahahahaha
        Pasti ldr nya jkt bandung deh nih ya? *sotoy abis*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s