Set Me on Fire

Bella Ferraro-Set me on Fire

Tahun lalu ga sengaja nemu si Bella Ferraro ini di youtube, awalnya gara2 saya penasaran acara X-FACTOR indonesia, soalnya saya ga pernah nonton di tivi jadi nyari2 di youtube. Lagu set me on fire ini pernah saya puter tap malam sebelum tidur. Gak tau kenapa ya suka aja ama suaranya. Plus orangnya juga cantik sih ya. Mirip2 Winona Ryder artis hollywood  fav saya. 🙂

Akhirnya malah ceklak ceklik peserta x-factor dari berbagai negara, dan si Bella Ferraro ini adalah finalis x-factor Australia kalo gak salah tahun 2012. Dia juara 1 juga kayaknya. Gak terlalu nyimak berita tentang si Bellanya sendiri sih, tapi saya bener-bener suka banget denger tipe suaranya….

Lagu set me on fire yang diatas adalah lagu pas dia udah menang dan udah bikin lagu sendiri juga rekaman plus ada video klip nya. Ohya si Bella ini memutuskan untuk putus sekolah demi nyanyi. Coba intip Bella pas audisi deh, jurinya standing applause ampe naek2 meja coba. Konon katanya siBella ini teralau tersanjung juga dengan puji2an dan jadi agak sombong. Tapi ga tau juga sih kebenerannya.

Ok enjoy the song, And I hope You find this song is as beautiful as her voice….

“Set Me On Fire”

Take me back to your place,
Show me how to dance
Let’s go watch the sunset
With me in your handsFly me on a jetplane,
Take me to the moon,
Wherever you go,
I’ll follow
Never really meant to start a spark
But this love
This love is like arrows through our hearts
I’m dreamingSet me on fire,
With endless words
To show my worth
You take me to a place I’ve never knownSet me on fire,
With silent kisses like the sunset
Darkness is our playground we call home,

Take me in your mustang,
Let’s go cruise the streets,
We’ll stay young forever,
Cos love knows my beat

Running free in the daylight,
Feeling safe in the night time,
With your eyes beside me,
This love I won’t fightNever really meant to start a spark
But this love
This love is like arrows through our hearts
I’m dreamingSet me on fire,
With endless words
To show my worth
You take me to a place I’ve never known

Set me on fire,
With silent kisses,
Like the sunset
Darkness is our playground we call home

Storms they may come
But I’m here to stay
Cause this heart is my anchor
No I won’t drift awayFearlessly in love,
With all of your ways
Shoot an arrow through my heart
With your love and embraceSet me on fire,
With endless words
To show my worth
You take me to a place I’ve never known

Set me on fire,
With silent kisses,
Like the sunset
Darkness is our playground we call home

Advertisements

4 thoughts on “Set Me on Fire

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s