30 Days Music Challenge- Day 13 & Day14

 

Day 13: A Song that a guilty pleasure

Huaaaa nyaris lupa ada 30 days music challenge…..udah ketinggalan berapa hari lah ini…..oke ini day 13 apeuuu lagi ya… As song that a guilty pleasure.

Oke saya anggap ini lagu yang saya suka dengernya tapi sebenernya kalo di telusuri liriknya gak sesuai ama keinginnan kita or in a simple way, we just don’t agree.

So saya pilih lagu dari DIDO- All You Want

lirik awalnya: I like to watch you sleep at night,

To hear you breath, by my side…..

Bagus banget ya…..romantis banget! eh tapi jangan ketipu ama lirik awal. Coba aja lanjutannya…duh ngenes banget! Sebel deh…tapi ya gitu deh karena terlanjur suka ama lirik awal, saya jadi suka banget lagu ini dari jaman Dido keluarin album. Liriknya liat aja ada video yang saya tayangin.

 

Day 14: A Song that no one would expect you to love

Lagu yang ga disangka-sangka bakal disukai…adalah lagunya Joss Stone.

Tadinya Biasa aja deh sama lagunya, dah gitu ga terlalu suka liat Joss Stone ini dulu. Eh tapi ternyata kece berat ya. Pernah dateng ke Jakarta kalo ga salah pas Java Jazz tapi sayang ga bisa nonton.

Oke lagu paling heits dari Joss Stone : YOU HAD ME!

lagu girl power ini sih….

 

 

 

Advertisements

9 thoughts on “30 Days Music Challenge- Day 13 & Day14

      • amiiit amitttt. Btw, lagu ini barusan dibaca liriknya sama temenku yg baru putus cinta. haha. Dia langsung mellow gitu :/

      • Hahahaha….salah besar emang… jangan coba-coba denger lagu dido deh…hampundijeh….galau akut yang ada. Apalagi yg MARY’s in India….

        “Mary’s In India”

        Danny is lonely
        Mary’s in India now
        She said she’d call but that was three weeks ago
        She left all her things well, her books and her letters from him
        But as the sun rises on Mary sets on him
        And just dance, and just drink
        And just see the things I probably never get the chance to see
        Danny’s not eating, he’s drinking and sleeping
        I saw him last night at party, he’s definitely thin
        He says he’s happy, look pretty good
        But I think
        That as the sun rises on Mary sets on him
        And just dance, and just drink
        And just see the things I probably never get the chance to say
        Danny came over last night and I cooked for him
        He talked about you Mary and how much we loved you still
        He told me he’s packed up your books and your letters and things
        But as the sun sets on Mary, it’s rising on him
        And we danced, and we drank
        And I’ve seen something you probably never got the chance to see
        Don’t worry, Mary
        Cause I’m taking care of Danny
        And he’s taking care of me

        Matekkk ga tuh makkk? Sial amat si Mary yaaaa!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s