18

Day 18 : A Movie That Dissapointed You The Most

It’ so nice if we could watch a movie without any expectation and it turns out that the movie is great. I mean, you don’t need to see the trailer or prepare yourself first by reading some reviews on the certain movie before you go to the cinema. I did it many times, and some movies are good, they didn’t dissapoint me, but the rest, yes! really sucks.

So, one of the movie that made me upset, really-really upset is: OPEN WINDOWS. What a wrong choice! I and uppa were on a moviedate and that was actually a special moviedate last month, we celebrated our 5th wedding anniversary. Yes, it’s my fault too, not too see the review first. But again, I like some surpises from the movie, not being told first by the reviews. Arghhhh but we’re just so unclucky on that day. 😦 because other movies are full booked, so its the last choice and instead of watching anabelle! ergghhhh I will never go into horror movie, esp in a theater.

Should I tell you why the movie sucks? Arghhh I don’t even know how to describe it. So, let me just give you a glimpse of the story taken from here:

 Elijah Wood as Nick is excited to discover that he won a dinner date with his favorite actress, Jill Goddard. But when Jill refuses to honor the contest, her manager Chord makes an offer he can’t refuse: the ability to view Jill secretly via computer. Nick begins watching the unknowing star on her webcam, not realizing that this decision will put both himself and Jill at risk as they enter a terrifying world of cat-and-mouse where nothing-and no one-are as they seem.

The genre is mystery and suspense….Actually, I can forgive every single “sucks scene” there, but the ending? OMG! I can’t understand! Who kills who? too much twist at the end! and it’s such a  fool and a waste watching that kind of movie. I go crazy…crazy!!! eerrrrr! 😦

No, it’s not only us who feel dissapointed after wtahing it, but the rest of the people in the cinema too. I heard them talking about that movie, sucks! oh yeah! give me back my 100 thousand rups! *hahahaha ga mau rugi, abisnya sebel* 😀

Basicaly I don't like Elijah Wood (gantengnya annoying, ga sreg aja....do u got what I mean?) hehehe source from here

Basicaly I don’t like Elijah Wood (gantengnya annoying, ga sreg aja….do you get what I mean?) hehehe..
source from here

13

Day 17: The Best Movie You Saw During The Last Year

Sebenarnya mau bilang Captain Phillip sebagai film terbaik yang saya tonton tahun lalu, tapi pada dasarnya saya sendiri ga terlalu suka ama alur ceritanya yang kayaknya nyebelin banget itu lama terombang-ambing didalam kapal. Tapi suka aktingnya Tom Hanks sebagai captain kapal cargo yang di bajak oleh para bajak laut di Somalia. Pernah bahas disini sih waktu tahun lalu saya nonton ini sama uppa.

So karena saya juga udah lupa film apa aja yang di tonton tahun lalu, dan kayaknya tahun 2013 dikit banget film yang di tonton, jadi mungkin yang paling bikin berkesan ajalah ya, yaitu Catching Fire (The Hunger Games). Ini sequel kedua dari Hunger Games. Keren kan ya bukunya (padahal belom jadi-jadi baca bukunya…hahahaha)

Katniss Everden (Jennifer Lawrence) yang di taksir berat sama uppa

Katniss Everden (Jennifer Lawrence) yang di taksir berat sama uppa

Dan menurut review dari Ko Arman, film ini termasuk keren karena sesuai dengan penggambaran di novelnya. Saya dan uppa sangat menikmati film ini, padahal kami ga pernah nonton yang sekuel pertamanya loh. Tapi tetap asik dan ngerti alur ceritanya. Saking endingnya terkentang-kentang alias nanggung gilak, ahhhh jadilah saya penasaran mau baca Mocking Jay (lanjutannya) . Bacanya curang, langsung ke endingnya…hahahaha anaknya ga bisa banget dibikin penasaran sikkk. 😀

Malam minggu kemaren, pas nonton FURY, ngeliat sekilas trailer film Mocking Jay…aarggghhh can’t wait. Mau baca bukunya dulu sebenernya, tapi kok seperti ga punya waktu baca ya akhir-akhir ini? (yaiyalah akhir tahun gini kerjaan numpukkkk! pake acara ikutan 30 days movie challenge pulak kan!…lol)

Berhubung lagi sibuk berat ini di sekolah, saya ga bahas panjang-panjang ya, ini kalau mau baca pembahasan lengkap tentang review film Catching Fire , bisa klik di blog-nya ko Arman, bapake Emma, doi bahas secara kumplit!

#okesip ini kejar setoran banget….stok tulisan buat seminggu ini belom di bikin….huaaaa calon-calon telat posting nih.

Ciao 😀