Be Positive, Be Happy! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†โ˜บ๐Ÿ˜Š

To the๐Ÿฃ pregnant women on social media posting constant updates and belly pictures… I love seeing how excited you are to become a mummy.โค

To the ๐Ÿ‘ง๐Ÿ’women posting “selfies”… thanks for letting young girls know that it’s okay to love yourself and to feel beautiful!๐Ÿ’œ

To the mum posting a million pictures of her๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฆ ๐Ÿ‘ถ kids… it makes my heart so happy to see parents so proud of and loving their babies!๐Ÿ’š๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ญ

To the ๐Ÿ’๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ซmarried couple constantly posting “sappy love posts”… thank you for being a reminder to the next generation that all hope isn’t lost and happy marriages most definitely DO exist.๐Ÿ’‹

To the business owners who constantly post about their businesses… keep going! Your ๐Ÿ’ช strong will and passion for what you do is astounding! Even in the midst of all the negative remarks, you keep on going for yourself and your family!๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž

To the person posting about their fitness journey & how they decided to change their life style for health reasons or just to look or feel better about themselves… I love seeing your progress pictures, your healthy meals, ๐ŸŽyour gym check ins๐Ÿ’ช I especially love seeing your before and after pictures!!๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘ง

To the stay at home mum always bragging & posting about how awesome their days go being able to cook and or bake ๐Ÿœ๐Ÿฎ๐Ÿžoften for their family… I love seeing all you can do with your kids ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ซ& all those pictures you get to take of the moments you don’t want to forget.

To the mum posting about how challenging their days can be because she has a job either because she needs to or simply because she loves her career.๐Ÿ’‡๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ท… I love seeing how you manage๐Ÿ‘ yourself to be a good mum, good wife & a hard working mum. ๐Ÿ‘ช๐Ÿ‘ซ

To the strong people in ๐Ÿป๐Ÿธ๐Ÿท๐Ÿ”ช๐Ÿšฌ๐Ÿ’‰๐Ÿ’Š recovery ๐Ÿ’ช๐Ÿ‘Š fighting to stay ๐Ÿ™Œ alive and seeing another day and the parents who want to be there to see their children grow up…keep posting your positive posts because you could be helping someone else.

To those of you who share your pictures of your amazing holidays & travel.. Keep posting I love seeing so many different parts of the world & sometimes this is the only way others GET to see this beautiful world  ๐ŸŒโญ๏ธ๐ŸŒž๐Ÿ˜Ž๐ŸŒŠ

Let’s stop being annoyed by everything and start lifting each other up! ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ™Œโค๐Ÿ™Œ

– Copy and Share this post if you feel the world would be a better place if everyone would think this way.

Habis baca tulisan diatas di status FB teman dan yaaa memang ada benarnya juga…supaya kita tetap positive thinking and be happy. Khususnya di jaman sosmed ini kita mesti lebih pintar kontrol diri dari pikiran negatif, karena peluang untuk nyinyir kayaknya makin membuncah ya sejak maraknya dunia sosmed. Mungkin kita bisa menahan diri untuk gak komen nyinyir tapi pikiran dan hati kita udah bereaksi negatif atas postingan orang-orang tertentu yang tidak kita sukai (that is why ada tombol unfollow, atau ga usah punya sosmed sekalian. Semudah itu). Tapi dilain sisi bagi kita yang suka update juga ada baiknya lebih bijak atas apa yang kita upload or atas semua postingan kita.

So, its okay to take selfies, your pregnant belly (walau si mamak melarang karena pamaliii katanya, kalau hamil ga usah terlalu heboh umbar sana sini…pantang kata mamak…okelah mak aku nurutlah. Cuma pas anak pertama aja kok aku noraknya… ehh ooopps ga ada rencana hamil lagi kok mak..lol). It’s ok  to take pictures of your fitness activity, your abs, your new bags, your food, your baking result, your children’s activity, your idol (ini gue bangettttt…suka posting   aktor2 kesayangan..Lol)…but yes we should take note that our pictures and posts won’t appear every minutes in our friends’ timeline ( hahhahaha padahal akik bisa posting minimum 3 foto sehari di IG…lol peace yakkk kadang 2 or 3 hari juga ga posting apa2 sih), and make sure that you won’t post any picture of a dead body..  especially the disgusting one…. I will delete you right away. So…keep posting and spread the good vibes… you might not know that you will inspire people thorugh your updates, pictures and your posts.

Be happy, be positive….and Happy weekend to all my fellow bloggers..while I’m gonna enjoy Bandung to attend my cousin’s graduation. Yipppieeeee ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†

image

Xoxo
Joice

Advertisements

44 thoughts on “Be Positive, Be Happy! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†โ˜บ๐Ÿ˜Š

  1. Mau posting apapun kalau org yg liat gak suka yah gak suka aja hehe. Jadi yasudlah mau gimana lagi, tetep posting maksutnya haha. Sehari sekali – 2 kali kalau gak liburan di IG

  2. mau posting apapun jg, tetep bakal ada yg ga suka mbak Jo, jadi yah tetep posting aja selama tetep kekontrol, follow orang yg kita suka aja postingannya spy tetep bahagia dan ga nyinyir

  3. Aku kalo posting emang suka dijadwalin gitu mba, 3 atau 2 hari sekali biar temen2 ga bosen and pada nyinyir aku hahaha soalnya aku juga suka sebel kalo ngeliat orang update terus. Anehny klo ku jarang updte gtw, pas update komen sama like banyak bgt ๐Ÿ˜. Mba jo aku ijin copy ya tulisan bagian atasnya….

  4. Joo, pernah baca ntah dimana : socmed itu sumber penyakit hati. Yang nggak juga sih yaaaaa, tergantung yang liat.. Kalo emang dasarnya nggak suka ya posting biasa juga bakalan dinyinyirin. Btw aduhhh love2 bangetttt sama fotomu di wisudaan adekmuuuu.. Yang cencu saja aku liat di ig dongggg wkwwk

    • Iya tergantung kita memang mesti bisa selalu berfikir positif. Soalnya banyak juga manfaatnya..misalnya aja foto2 hasil baking dan masakan yg bikin kita jd pengen belajar juga…(timelinemu bermanfaat banget dill๐Ÿ˜Š)

      Hahahaha tq dill. Maap yaaa ngerusuhin timeline IG dan Blom kelar tuh foto diupload semua. Diuplad berkala aja keknya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
      Btw itu adek sepupu yg wisuda dill

  5. Aduh kadang ga habis pikir kalo sama orang yang posting foto2 orang meninggal apalagi yang meninggalnya mengenaskan. Grrrrr pengen sambit. Tapi other than that memang sebenernya suka-suka orang sih ya mau posting apa, kalo kita ga suka mendingan unfollow aja biar ga jadi negatif dan nyinyir ๐Ÿ™‚

  6. Mbak Joey di Bandung tak talk talk ke gueeee ihhhhh (kesannya penting banget mesti hubungin gue, siapa gue? hahaha). How are you?

  7. aku pernah baca kutipan diatas versi bahasa indonesianya, tapi lupa siapaa ya yg posting…. pengen aq reblog juga nih mba, mengingat sekarang kok ya gak cuma postingan buruk/negatif aja yang dinyinyirin sama orang. postingan netral, baik, positif pun gak luput dari ketiban sial…

    pun sebagai reminder diri sendiri, agar gak ikut2an nyinyir sama orang hanya karena iri…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s