DAY 14: If You Were Only Allowed To Watch One Movie For The Rest Of Your Life, What Movie Would It Be And Why?

Movie? Can it be series please? Movie will only spend 2 hours to watched. Ok, so one best movie that I could watch over and over again? I think some of you knew it already. Yes, it would be “Before Sunrise”. I wrote it here about this movie. I enjoyed the lines and of course the sexy eyes of Ethan Hawke (The reason I had crush on Ethan Hawke long time ago). The chit-chat between Celine and Jesse from the beginning till the end was awesome. Yes, kinda boring for some people but not for me, I enjoyed every scene and every lines they uttered in this movie. My kinda movie…loveeee loveee loveee….. 😍😍😍

image

Fav scene!

image

So in love with this couple..my all time fav

But when it comes to tv series, I will never get bored to say Reply 1988 is the series that I will watch over and over again. A complete drama with rich story, the best ever. Sorry guys, I have to repeat this again because I am so consistent hahahahaha…

image

I love you too much Sung Deok Seon and the gang!

So, what’s yours?

Xoxo

Joeyz-Movie lover 😊

Advertisements

21 thoughts on “DAY 14: If You Were Only Allowed To Watch One Movie For The Rest Of Your Life, What Movie Would It Be And Why?

      • Bahahhahaha.. bahkan aku sampai sekarang nggak tau filmnya yang mana duluan, before sunset atau before sunrise.. (masa remajakuuh, kamu ngapaain??)
        .
        dan reply akan akuuu tonton selepas minggu ini. Pokoknya kelar si ayang LJH duluk #prinsip.,
        .
        Ih tetep salut Jo.. aku bahkan masih di day 9.. msh nggak ngerti maksudnya paan hahhahahaduhhahaha..

  1. eh, kirain drama favoritnya descendant of the sun, mbak? hehehehe
    reply emang the best ever mbak. tapi kalo dsuruh nonton lagi mikir-mikir deh, karena list drama baru yang yg musti ditonton buaanyaaakkk bangeeettt mbak… huhuhu

    • Eh Dots sempat jd favorit kok ahjummah..sampai aku menemukan reply 1988 maka dots dan yg lain terasa hampa hahahaha…aku ntn ulang sanggup..Lol iya sih banyak drama belom kelar2πŸ˜ƒ

    • Ditonton yuk tyk…nontonnya selowww ajaaa..kek mak sondang. Asli aku berani rekomendasikan drama ini kesemua orang karena pasti bisa relate kediri kita. Bonusnya ngakak kejengkang ama kelakuan2 gokil tiap pemerannya…

      • Nonton dimana sih bo yg ga pake rempong? Aku nonton lewat ipad aja sih pastiny spy mobile bs dr mana-mana. Klo beli dvd kan kudu di depan tipi πŸ™‚

      • Aku dah ga bisa depan tv tik ga ada kemajuan hahaha..aku download di dramania aja sih ga berat soale..tp ga HD yaa kualitas gambarnya but oklah…kadang aku pakai OTG (Usb yg colok ke HP) soale ada temen yg suka udah lengkap ngedownloadnya. Jd aku tinggal nonton si Hp pakai OTG itu hehe

  2. scene paling uwuwuwu itu yang pura2 telepon itu yaaaa, duhh aku masih suka ngulang2 nonton pas bagian itu senyam senyum sendiri apalaaahhh x)))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s