Care to know me?

Welcome to:  JOEYZ14 , A Little bit Closer to The End

That tagline is taken from one of the songs from the cardigans (the title is : starter), that words have a powerful meaning to me, its like motivating me everytime I almost give up on something. so, if you said “a little bit closer to the end” then let’s just finish it…. !! (it really works, such as when I almost gave up on my thesis writing few years ago) DON’T YA FEEL IT TOO? 🙂

so, you care to know me?

-A Happy wife Married with R.Siregar, I used to call Him “uppa” (like oppa in Korean movie)

-Got two precious gifts in my life : G.R Siregar(August 5th 2010) and G.J Siregar(March 26th 2012)

Age? doesn’t matter! 🙂 *Born at the same year with Dian Sastrowardoyo* (lahhh kok menyandingkan diri dengan DIAN SASTRO? 😀 )

– I’m a kindergarten teacher… I fall in love with early childhood education

-Dreaming that someday I can run my own school…..

– I love traveling

– My dream country to visit in the near future is NZ

-Blogging is one way of releasing all things inside my mind…and to keep all the bitter sweet memories in life…(I always have fun reading my own journal, esp the old-old one) *isn’t this a sign of narcism too? lol 😀 *

– I don’t have a good writing skill, just write whatever goes in my mind, please bear with my broken English.  (I’m practicing)

– Sometimes I will write in English, not to be look cool and smart… but  to enhance my (BAD) English  and grammar skills. Most of the time I will write in Indonesian.

– I have the most supportive husband in the world (aku tanpamu butiran debu!) *prettt!! * gombalnisasi 🙂

-Crazy about THE CARDIGANS!  and NO-DOUBT!

I fall in love with their music, Everything about them

– Cooking? I like, but not so good in cooking….

– LOVE MUAY-THAI SO MUCH!!! (no matter how fat I am)

-I’m still way so far from being a “perfect mother”, so I’m still working on it.

– I love making new friends (that’s why I found out that blogging is so much fun) 😀

– The last but not least, I’m an easy going person…so you may comment on whatever you think about me here, or  just to say Hi…

comments on my journals are welcome too 🙂

-Happy Reading everyone 🙂

xoxo,

Joice

89 thoughts on “Care to know me?

  1. knock knock… hallu joice 😀
    berkunjung ke rumahmu.. semacam seruuuu…
    kayanya usia kita 11 12 deh ya (mau nyamain juga sama dian sastro ko ga enak)…
    nice to know u 😀

    • heyyy thank you san….walaupun udah pernah dapet award ini dari beberapa orang beberapa bulan lalu, tapi akan kusahakan dikerjakan….hehehehe trimakasih ya san utk awardnya. I feel honored 😀

  2. Waaah template blognya samaan (tapi kerenan yang punya Mbak). Wiiih aku juga suka The Cardigans. Wiiiih… kenalan dulu aaah. Salam kenal! 😀

    • Hi salam kenal juga…barusan aku follow blogmu..eh panggilnya apa? Iya template blog kita samaan…

      Ahhhhh senengnya kalo ketemu yang sama2 suka The Cardigans… aku cerita lengkap ttg kegilaanku ama Nina cs disini..ampe bikin page khusus…hehehe. Nonn konsernya donk 2 thn lalu?
      *ga bisa brenti ngomong kalo dah ngomongin The Cardigans* :))))

      • Gak nontoooon huhu nangis bombay dah. Itu pas sambil dikejer-kejer deadline. Jadi dapet cerita doang 😦 senangnya nonton, pasti seru!

        Panggilnya Anggun atau Guni sama aja Mbak 😀

  3. Eda, nama asliku sama kayak nama eda, dan kebetulan aku br Siregar dr Sibolga (*sama kan kayak ito? *sotoy) hehehe. Salam kenal ya eda 🙂

    • Hi mba Zee salam kenal juga. Tadi sempat berkunjung ke blogmu *yg juga cantik* belum baca dengan seksama sih….

      Nice to know you. Eh aku mah kayaknya nongol dimana2 mba. Komen2 di mba non and mba Fe…gak kuat kalo ga komen.hahaha

  4. Pingback: Very Inspiring Blogger Award | SanWa Journeys

  5. Pingback: Liebster Award! | mencari jejak

  6. K’ Jooo…. I found you here… wasn’t really sure at first but then, ternyata itu mmg dikauu hahaha.. pertama liat fotonya, trus diyakinkan dgn kalimat “kuliah di Kol. Masturi”, and then nginep dirmh dosen Debby, and the last but not least is your Ex’s Last name you mentioned above, hihihihihi… maka yakinlah daku itu dirimu k’Jo..
    what a smaLL WorLd! (what a small internet i guess) 😀
    anyway, i was looking for an article about Jendela Alam and then i accidentally found your blog. Wow! Nice work here, you have quite some time to spare to take care of this blog i see, not like mine 😛
    See you around the net k’, take care n God Bless 🙂
    Regards, Cynthia

  7. Hmmm seumuran Dian Sastro yah. Okay, saya panggil Mbak ya. 😀

    Salam kenal, Mbak Joice! :mrgreen:

    Btw sama banget kayak pacar saya, pengen mengunjungi New Zealand. 🙂

  8. Halo mbak Jo, salam kenal ya. saya follower baru. hihihi. tau blog mbak Jo karena postingan kopdaran para blogger yang wara wiri di TL kemarin. saya main-main dulu ya ke postingan2 mbak Jo 😉

  9. Hi, nice to see your blog. I am Latif Student From Malang.
    I comment cause I want to say that your principal is superb! i like ; you think ‘Practice makes better.

    then we can share each other suggestion, opinion, or comment when if i were posted english.

  10. hello salam kenal… nemu karena cari review ttg buku IEP, ternyata seru bgt blog nya… informatif, inspiratif dan menghibur… saya baru mau belajar nulis blog karena suka nulis di status FB, trus model tipical org yg sk kasi info ap aja ke temen mereka mau apa nanya sama saya dan herannya saya rajin bgt cariin info sebisa mungkin buat mereka tanpa dibayar hehe, kadang curcol juga di FB…. jadi banyak bgt yg saranin: “bikin blog aje sih lo… ‘
    tapi karena gaptek dan jarang megang kompi, jadi buta bgt sm blog… ad tips2 bikin blog buat pemula sis??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s