16

Hello From Bali…

Wow….I can’t believe myself that I was able to post a journal every day this week (clap-clap for me) Ok because I dunno what to write for today (actually because no more draft ready to publish…😛) So I just wanna say Hi from Bali. A short vacation with my family because my sister who arrived in Jakarta 3 weeks ago will be leaving again to Sacramento this Sunday (disambut oleh kemenangan Trump…wakakakak 😂 ) huhuhu sad mellow knowing it onlly 2 more days we can get together here…But well..before she leave I just wanna enjoy our time. Hopefully we ( my sist and I) will be able to have a night stroll along legian and Kuta (we love doing this so much) yes we used to do this everytime we visited Bali so we are looking forward to do it again tomorrow night (well seems a bit difficult because she has a 10 mo baby, but lets see)😊

Oh I feel so good coming back to this pretty Island again…kenapa Bali itu selalu  menyenangkan ya? Hmmmmm

Hello beaches,,
hello sand,
hello clear blue sky
hello Sun….
Hello B A L I 😊😊

image

Image
21

3 years here!

Kadang merasa bersalah karena punya blog tapi sering dianggurin dan entah kenapa komitmen untuk posting 1 kali seminggu kok dah lupa ya. Pengen pecut diri sendiri deh biar rajin lagi ngeblognya (tapi boleh ga dipecutnya ama Theo James aja😂) >> gatel ngana Jo!!HAHAHAHA.  Soalnya tanggal 13 September kemaren dapat ucapan ini dari WordPress!

image

Yeayyy 3 years flying with WordPress. Walau aslinya 4 tahun sih dan bikin blog baru lagi waktu itu. Hmmmm umurnya masih balita ya, mudah-mudahan isi blog ini makin bermanfaat dan isinya gak melulu tentang drama korea dan bahas aktor-aktor ganteng macam Theo James aja ya hahahahaha (my guilty pleasure).

Kangen pengen bahas lucu-lucunya duo G dan uppa. Tapi si uppa lagi gak lucu belakangan ini sih jadi ga bisa ceritain dia juga di blog.Hahahaha…minta dikepret banget nih istrinya😂

Kangen pengen bahas lirik lagu, kangen pengen bahas early childhood education (tapi kalau yang ini sih udah bikin blognya sendiri, tapi belom launching.Tssssahh launching ma ho!!😂)

Tapi sebenernya gampang sih ya kalau mau balikin mood ngeblog lagi. Biasanya saya baca-baca ulang jurnal-jurnal lama. Pasti jadi kepengen nulis hal sejenis lagi deh.

Ada yang dikangenin gak dari blogku? Hahahaha macam dah kece aja blog lu Jo!!!

Happy 3rd Anniversarry joeyz14!!!!

Xoxo,
Joeyz yang pengen rajin ngeblog lagi

31

Akhirnya Bertemu

Sebulan yang lalu akhirnya ketemuan ama blogger cantik yang waktu itu saya ceritain. Iya cantik! Cantik beneran. Hehe…. siapa lagi kalau bukan Puji. Beneran deh selalu suka deg-degan ya kalau mau meet up ama blogger apalagi kalau ketemuannya berdua gini. Beda kalau meet upnya keroyokan kan.

Eh tapi so far saya belum pernah juga sih meet up keroyokan alias rame-rame dan sebenernya kepengen banget tapi selalu timingnya ga tepat. Kemaren itu bebe yang lagi mudik dari Swedia WA saya ngajakin gabung untuk kopdaran sabtu depan. Huaaaaa seneng banget ( diingat ama bebe aja dah seneng) tapi oh tapiiii akooohhh ga bisa kakakkkk… Sabtu ga bisa diganggu gugat soalnya itu hari perbaktian ke gereja. The whole day! Mudah-mudahan masih ada hari kopdar lain sama bebe yang saya bisa penuhi. AMINNNN

Back to Puji. Jadi kan ya sodarah-sodarah, waktu itu saya pernah bilang kalau kami mau kopdaran, eh keburu saya kecelakaan dan tertunda sampai sekian bulan. Nah mungkin dah pada baca tentang cerita kopdar kami ini di blongnya Puji. Tapi ga afdol donk kalau ga ada cerita versi saya. Ihiyyyy!

Agak mendadak sebenernya waktu Puji ngajakin kopdaran ini, tapi justru yang mendadak begini kadang malah beneran jadi daripada yang well-planned. *pengalaman banget dah…hahaha*.
Long story short, kami pun janjian di mall favoritnya si Kk G yakni Mall Puri Indah. Yes ini mall favorite emaknya juga sih. Ya karena kan ga jauh dari rumah dan mallnya hanya 3 lantai sajah. *paling ga demen ama mall tinggi2 macam PP*

Jadi di kopdaran kali ini saya bawa kk G karena sekalian mau beliin baju ultah untuk dia. Hmmmmm kalau bawa kk G kopdaran ama teman begini udah tau resikonya kalau nanti bakalan sering kena interupsi dari nona kecil ini saat asik ngobrol. Seperti waktu kopdaran sama Mamak Sondang dulu. Tapi ya namanya juga anak kecil kan, maunya jadi center of attention mulu.

Kita janjian ketemu di dekat Cofeebean karena ada playground gratisan buat G main ayunan disana (udah tau kan sekarang kenapa G suka mall ini? Dan tentu mamanya, karena ada yg gratisan…hahaha)

Setelah lihat dari kejauhan, ahhh itu dia si neng geulis Puji. Cipika cipiki dan kita langsung menuju foodcourt untuk makan. Sambil makan kita ngobrol ngalur ngidul tentang segala hal. Btw, ga tau kenapa ya karena si Puji ini dari awal kenalan di blog panggilnya kakak, kok berasa kayak adek saya ya. Hihihi perasaanmu aja itu Jo! Seru banget dan rasanya ga cukup kalau cuma sejam dua jam ketemuannya. Eh tapi kan udah malam, jadilah kami caoooo untuk pulang. Sempat terjadi drama uppa yang lupa janjian untuk jemput anak istrinya di Mall. Oalahhh uppa darling!!! Ga sembuh-sembuh itu penyakit lupa. Pas kita dah dijemput di luar, si Kk G merengek minta balik masuk ke mall lagi, karena apa?karena dia mau main ayunan lagi. Haisssss! Hihihi…

Sekian cerita kopdaran dengan Puji. Lain kali mau ketemuan lagi ah ama Puji. She’s a nice person to talk with. Ya dari isi blognya aja kita dah tau kan kalau seseorang itu bakal nyambung ga ntar kalau ketemuan ama kita? Eh tapi ada juga kayaknya yang kalau ketemuan bisa beda imagenya ya sama di dunia maya?

Untunglah so far kalau kopdaran sama blogger selalu seru. Jiahhhh gaya deh, lah wong kopdarannya aja baru ama segelintir orang…hihihi.

Okaylahhh! Have nice weekend fellaz! Nice to meet you Puji!

kopdar with Puji

kopdar with Puji

49

Meet Up With Fellow Bloggers

Hello, hows your day fellow bloggers? Mine is awesome *alias super tired* hehe maklum udah mulai masuk kerja sejak Kamis dan class preparation kali ini singkat banget waktunya karena bersamaan sama libur lebaran, jadilah kita gedebag-gedebuk beberes dan dekor kelas. Literally tempelin 4 koyo di badan dan di kaki saking capeknya. But I am so excited to start the school days and seeing those little cheeky monkeys again in my classroom. I wish another successful year of teaching. AMEN!

Anyway, Senin kemaren saya akhirnya bertemu dengan 2 blogger cantik. Siapakah mereka? *caelahhhh!* hayo siapa yang ga kenal mba Ria (ohdearria) dan Christa (christabercerita.com). Kok bisa meet up? Jadi ceritanya sekitar beberapa minggu lalu mba Ria ngabarin saya, Christa,Nissa dan Mba Dini (mba Dini saya belum kenal) bahwa mba Ria will be in J-town sekitar tanggal 13 July dan ngajakin kopdaran. Ihhh aku kan jadi GR…diajakin kopdaran sama one of my idol in blogsphere…hihihi…yes I always like to read her post because mostly always positive dan topiknya ringan plus foto-fotonya ketje semua. Well, her fashion/style juga suka banget. Parenting stylenya juga bisa jadi acuan. Her twin boys juga adorable banget, aku fans beratnya hahaha they are the future heartbreakers, warning to those teenagers. Lol. On top of that, mba Ria is a nice person. Really!

Setelah diskusi panjang lebar di Instagram akhirnya deal ketemuan tanggal 20 July, lunch time. Tempatnya tadinya di Senayan City lalu berubah jadi di Plaza Senayan. Sayangnya Nissa dan Dini ga bisa ikutan. Maybe next time ya. Jadi yang datang hanya saya, Christa dan tentunya mba Ria. Saya naik bus transJakarta nyampe jam 12.30, saya paling telat nyampenya.(telat 15 menit masih dimaafakan kan yaa…maklum rumah di pinggiran Jakarta).

Tadinya kita mau makan di Remboelan tapi ternyata waiting list jadi kita makan di Seroeni. Anyway, saya sih ga masalah mau makan dimana aja yang penting nyaman buat ngobrol. Secara tujuan utamanya kan buat kopdar or ngobrol-ngobrol. Ya ga? *iyain ajalah ya* :)))

Long story short, akhirnya saya ketemu juga sama Mba Ria dan Christa. Wahhhh seru banget chitchatnya walaupun cuma bertiga tapi berasa rame dan ga kehabisan topik. Christa anaknya juga rame dan fyi saya dan Christa memuja pria yang sama. Hahahaha siapa lagi kalu bukan Tobias Eaton alias Four alias Theo James.

Seru ya, ngeblog itu ternyata bisa mempertemukan kita sama orang-orang dimana ada aja hal yang membuat kita click or nyambung dalam beberapa hal. Misalnya sama Anggi, ketahuan deh ternyata kami sama-sama alumni Atma Jaya dengan jurusan yang sama pulak…Atau ya sama Christa ini yang mana kita menyukai hal yang sama. I thought Christa anaknya pendiam eh tapi ternyata anaknya seru. Mba Ria juga percis kayak dibayangan saya. Above all, kopdaran Senin kemaren seru dan menyenangkan. Thank you ya mba Ria, sudah ngajakin aku kopdar and thank juga Christa sudah menyempatkan diri capcus dari kantor sebentar untuk ketemuan. Hopefuly we meet again someday!

Btw, kopdaran ama Puji nih yang malah belum terealisasikan. Padahal dah lama rencananya. Ayooo Puji, kapan giliran kita? Atau ada yang mau gabung juga? Hihihi kan seru kalo ramean. Yukkk…yukkkk!

Here are few pictures from our meet up last Monday
*pic courtesy: Christa*

Christa, Me and Mba Ria at Seroeni Plaza Senayan

Christa, Me and Mba Ria at Seroeni Plaza Senayan

up close and personal

up close and personal

some oleh2 form mba Ria..ahh thank u mba Ria. btw itu coklat cherry ripenya enakkk bangetsss! suka! and I have tried the lipstick too...love love love!

some oleh2 from mba Ria..ahh thank u mba Ria. btw itu coklat cherry ripenya enakkk bangetsss! suka! and I have tried the lipstick too…love love love!

XoXo……

Joeyz

80

Galau Ngeblog

So far, tujuan saya ngeblog adalah untuk menumpahkan isi otak ke dalam tulisan, yang nantinya untuk dibaca-baca lagi. *fyi, saya suka banget bacain postingan sendiri, diulang-ulang terlebih postingan lama*. Yes kembali pada hakikatnya bahwa blog ini awalnya adalah to keep the bitter sweet memories in life. Walaupun saya coba sekuat tenaga untuk ga nyeritain yang pahit-pahit di blog ini. Pengennya yang seneng-seneng aja biar bisa jadi reminder untuk ucapan syukur dikala hidup sedang pahit. *Padahal seringan pahitnya sih* 😀

Beberapa waktu belakangan ini saya suka galau ngeblog. Kegalauan saya datang dengan beberapa hal di bawah ini:

1) Spesifikasi Blog

Awal ngeblog, dulu pake alamat http://www.teacherjoice.wordpress.com karena mau bikin blog ala-ala guru-guru preschool di luar negeri sana yang kerennya minta ampun. Huhuhuhu apa daya saya ga mampu dan berhenti, alias give up karena ternyata ga gampang ya bikin postingan full English dengan konten blog yang fully tentang dunia mengajar saya.

Blog sekarang bagaimana? campur aduk ga jelas. Banyak sekali rencana mau bikin page tentang “SUKU BATAK” lah, trus mau bikin page tentang “TEACHING” lah….tapi kok ampe sekarang belom juga direalisasikan.

Iya, pengen banget sih punya blog yang rapih, ga acak adut kayak sekarang ini. campur sari ga jelas.Tapi so far, inilah kemampuan yang saya punya. Terimalah aku apa adanya ya temans *salim atu2* 😀

2) Tentang Foto

Ini nih, gara-gara Ryan abis bikin postingan tentang copyright, saya jadi ingat kalau foto saya pernah dipakai oleh tr*bun news tanpa seijin saya. Nah, ketauannya karena si Neng Orin (si master penulis Fiksi itu loh) posting di IG nya tentang resensi dia atas buku Gelombang nya Dee di surat kabar tersebut. Eh pas saya lihat, kok ada penampakan muka saya ya? Lalu bilang ke Orin. Tapi Orin juga ga ngeh tuh, tapi akhirnya Orin kasih alamat emailnya ke saya. Kirim email deh ke pihak media bersangkutan. Lama banget balasanya. Saya email lagi, baru dibalas, terus dia mau cek dulu katanya, di edisi yang mana. Lalu ga berapa lama, mereka kirim email lagi dan meminta maaf karena mereka ga tau katanya pemilik foto itu. Yang bener aja masbro! situ kerja di media kok ga tau kalau foto dari google itu kan ada asal-muasalnya…piye toh mas….masssss! Untung hatiku seluas samudera sedalam lautan, dan setinggi angkasa ya, jadilah kumaafkan mereka itu, dengan cara gak saya bales lagi email dari mereka.

emal dari mereka

emal dari mereka

Foto yang ini nih, yang dicomot. Yaelah tau mau masuk koran kan, mukanya ga gue tutupin pake buku si Dee yak! *brb, ambil gincu* :D

Foto yang ini nih, yang dicomot. Yaelah tau mau masuk koran kan mukanya ga gue tutupin pake buku si Dee yak! *brb, ambil gincu* 😀

Dengan kejadian diatas itu, saya jadi ragu-ragu tiap kali mau posting foto. Tambah lagi saya orangnya paling malas edit foto dan kasih watermark pun ga pernah. Hmmmm PR banget deh ini. Suatu hari nanti kalau lagi lowong, mau ngutak-ngatik blog ah, mau hapus-hapusin foto-foto yang sekiranya ga penting. Sebaliknya saya akan selalu mencantumkan sumber foto yang saya pinjam dari google or websitenya. *Padahal sih tetep harus ijin ya bok* Ahhh ngeblog ini kok merepotkan hidup aja sik?  *makin galau* 😀

3) Search Engine

Saya sempat mengnonaktifkan serach engine untuk blog ini. Jadi ga ke detect di google or mesin pencari lain deh tentang hal-hal yang ada di blog ini, kecuali langsung visit blog ini. Sayang tapinya ya? akhirnya saya aktifkan lagi waktu ultah blog yang pertama tahun lalu. Emang dasar emak-emak labil.Hehe :)))

4) Promosiin Blog

So far sosmed yang saya jadikan tempat memporomosikan blog adalah Twitter dan Instagram. Jangan ampe ini blog dibaca ama ortu murid di sekolah, dan orang-orang yang saya hindari. Males aja gitu. Tapi kejadian donk suatu kali bulan Oktober lalu, tiba-tiba ada pesan di WA saya.

“Hi Miss Joice, how are you? I am  K’s mom, I found your blog, through Dee’s twit this morning…wowww! you are the narsum of Dee in Gelombang?”

Makkkkk!!! mati gak lu? langsung ga percaya! oh no! aku ga rela kakakkk! lah emang kenapa gitu kalo ada parents yang baca blog kamu jo? ihhhh gengsi donk ah! malu aja gitu… *jaimmm ya bok!* Ya itulah emang resiko ngeblog dan berusaha mempublikasikannya. Teman-teman dekat saya sih pada suka baca blog ini, tapi gak rutin. Btw, saya akhirnya jadi tuker-tukeran nove sihl ama si ibu yang nemuin blog saya itu. Ternyata dia hobi baca juga. Dia janji tak akan memberitahukan blog ini pada ortu lain di sekolah. HAHAHAHAHA…..

5) Gaya bahasa

Yang menjadi kegalauan saya lainnya adalah gaya bahasa. Dulu kan pake full English ya blog saya ini*gayanyaaa…padahal grammar aja masih berantakan* tapi pas pake bahasa Indonesia kadang pun masuh galau..mau pakai bahasa sehari-hari atau yang formil. Tapi saya putuskan it depends sama topik apa yang saya bahas. Kalau bahas cerita sehar-hari ya ga usah berat deh bahasanya…Tapi kalau bahas tentang Education or teaching stuffs, maka saya akan lebih kalem bawaannya….alias lebih formil lah ya bahasanya. *berarti gue belum nemuin jati diri nih dalam ngeblog* ahhhh auk deh..

Yasud gitu aja dulu ya curcolan tentang ngeblog siang ini.

See you later aligator
See you soon big baboon 🙂

61

EF # 1 : Consistent (My Word For 2015)

Ahhh finally after here and there, after a long winding road (hmmm exaggerating..as always…haha) I know what to write for today’s English Friday program. So, as you have seen the title above, yes I have chosen the word ‘CONSISTENT’ for 2015. YEAYYYY!!! 😀

I hope nobody choose the same word because I thought I have worked so hard to find this word. HAHAHAHAH…Lol jk.Yeahhh of course it is nice reading the same topic from different point of view. Right? *ok, I see Dani, Ryan and Nita nodding their heads*. 🙂

THE REASON

So, enough about the preambule, let’s go find out the reason why I choose the word consistent for 2015. According to what I have seen and experienced before, In order to be successful (in whatever it is) then we need to be consistent to what we are doing. Yes, it sounds so easy! C-O-N-S-I-S-T-E-N-T . What is so difficult of being consistent? Yeah right! It is easy to say, because the word consistent only consist of ten letters. Of course you now, that being consistent is the most difficult thing to do in this world. But again, saying that it is difficult doesn’t mean it is impossible. Well, at least this is a very tough thing for me. So, in 2015 I want to challenge myself to be more consistent. Would I be succeed to be more consistent in 2015?

THINGS I NEED TO DO

By saying that I need to be consistent, here are the lists of things I need to be more consistent of:

1. I have to be more consistent in praying. I admit it, there are nights that I was too lazy and sleepy, and there you go! I forgot to pray to God. A prayer is not just requesting something from God, right? but as simple as thanking HIM for HE has taking care of us for the whole day. For every beat of our heart, every second of our life. So, be CONSISTENT IN PRAYING. IT’S A MUST JO!

2. I have to be more consistent in reading the story books for my kids. Again, there are days that I was too tired to read them story before bed time. Last week, every night I told them stories about “TINI”, and they like it very much. But I couldn’t stand when my kids asked me to re-tell the stories until ten times….Ohhhh my!

3. I have to be more consistent with my life style. Last November,  I joined the clean eating program with other bloggers (May). But then I failed on the 14th day. Yeahhh at least I made it to 14 days (proudly saying..hahaha). Moreover, as I am not consistent anymore to drag my ass to Muay-Thai camp, then I won’t complain seeing the weight scale that keep moving to the right side, pointing to 60, OMG!!!!! help me please! 😀

4. I have to be more consistent to save money and not to waste it through the online shops. HAHAHAHAHA…..yeah right!(blame it to Instagram) and another thing that I need to stop is, always buying food and some snacks such as martabak, sate padang, kebab turki, and many more. Errrrrr….please somebody stop me!!! that is a waste and not healthy too. *but it’s yummy you know??* 😀

5. I have to be more consistent in writing  journals without typos…yeahhh again you are right, I am a queen of typo and sometimes I’m too lazy to fix it. Please someone just hit me (with money if possible..lol) or just remind me if I still make many typos here and there. Gracias!

6. Well, of course I have to be more consistent in blogging, especially the consistency joining this English Friday program held by the BEC (Blog English Club), because I’m afraid that I will not be consistent after doing this few months or even weeks. But, you know what? This is the coolest thing I have ever seen in blogsphere. Thank you founders, Dani, Ryan and Nita. And it is nice knowing all of the other members, including the grammar nazi (that is the term we called for the mentors..lol) I am so grateful being one of the members..

As an addition, why do I want to challenge myself to be more consistent? Because I am consistently inconsistent…. (lol…thank u mas andik for the words)

And like what Coldplay has sung for us…. “Nobody said It was easyyyy..”

Yeah right! Being consistent is not easy, but I hope I can be more consistent in whatever things I do in my life. I hope those are the good things that will bring me to the word ‘successful’. Finally I am here to say: 2015, I am ready to be more consistent……

*hear universe, HEAR!!!*

XOXO,

Joey, who is consistently inconsistent

This post is the first post for ENGLISH FRIDAY (Blog English Club)

one of my picture shown here won't hurt anyone, right? lol :D

putting one of my picture here won’t hurt anyone, right? lol 😀

37

THE HIGHLIGHTS IN 2014

I did the same thing like last year, recall all the highlights in each months of this year 2014.
So let’s start it again :

1. January : My favorite month, yes as mainstream as it may sound…because its my Birthday and last year on January I held my first giveaway in this blog.  We also did a family trip. We went to Bali and we took a family picture in a very cheap studio.

20140114_083639

DSC_0052

2. February : It is a sad moment that one my friend lost her beloved husband. Her husband suffered from a brain cancer. I wrote the whole story here.

3. March : A happy month because my son, whom I always called “my baby love”  turned 2 on March 26 last year. I wrote a short poem for him. You.may read it here. My life is more colorful with this boy.

wpid-20140326_174548.jpg

4. April : April is a fun month. I wrote about how I and uppa went for a moviedate. The most happy thing is, I joined a giveaway held by Eda and I came out as the 1st winner. Wow! Its so funny if I read again about what I wrote there. I can’t believe that I can write a silly ‘pantun’ like that. I wrote here.

5. May: Actually I have a special story on May that I would like to write here in this blog. I was so excited at that time that I joined the Alumni Home Coming (AHC) of my university. Unfortunately, I lose my interest to write the story of our AHC because I and my gank met someone who made our bff suffered for several years even untill now. I wrote a glimpse of the story here. But lesson learned!

AHC NIGHT, AFTER 10 YEARS

AHC NIGHT

6. June  I was on a long holiday at that time, So I have free time to do so many things. I baked a lot, I had a summer study with my 1st G and it was a wonderful time that we can spend our time together. I also joined the Blogiversary giveaway from mba Yo, and I came out as the 3rd winner. Yeay! Thank you for the present mba yo.

wpid-img1404151303520.jpg

7. July: July is a happy month too, because after I have one month holiday, and we came back to school for 2,5 weeks, we have another 2,5 weeks idul fitri holiday. How cool is that? Another time well spent with my kids.I can do my Muaythai too. Moreover, on July I was given a chance to teach different level in school. It’s a new challenge and I love it.

20131017_161347

8. August: Its my fav month too, my daughter’s birthday. She turned 4 last August. I will never forget the smell of a new baby born in my arms, the tears in my eyes and the joy in my heart when I gave birth for the 1st time.Thank you G for your presence in our life. I love you  soooooo much! You are the moon of my nights, the sun of my days.

The birthday girl wore princess sofia's costume brought by her aunty last January, but she requested the cake with frozen theme, and asked barbie as her present (my very random girl! llike her momma i think)

9. September: is so special for this blog, because its my 2nd blogiversary. I wrote the history of my blogging thing.I held my second giveaway too. And another happy month too, because It’s uppa’S Birthday! OMG! I will have a 40 yo husband next year! lol 😀

wpid-20140209_101254.jpg

10. October : Will you get bored if I say that October is also a happy month for me? hahaha yes, of course I am happy, super happy! On Ocotber 4th, we celebrated our 5th wedding anniversary. I was planning a sweet ecape to Lombok, but then failed, we changed the plan by going to a cheaper place. Well, its also failed. But it’s not the main reason we need to be happy, right? It’s not where we are going, but it’s about us. Us who still stick together, still love each other, and still miss each other even after the fight we had.I and uppa were so grateful that we were able to pass the first 5 years in our marriage. May God continue to bless us. Amen

the not so romantic place

11. November : Ehmm will you please forgive me again if I say that November is the sweetest month in 2014? hahahaha..(Of course its ok Joey!). There are too many blessings we received in this month. Uppa got a new job in Jakarta, the other miracle that help us to make our dreams come true. With that blessing too, God allow us to have a sweet escape to Samosir island. I am beyond happy. Thank You Dear God!

the super happy feeling expressed

12) And.. Taraaaaa…finaly we come to the end of the year. It’s December baby! Who doesn’t love December? This is one of everyone’s favorite month.Isn’t it? Not only because its Christmas, but it’s a holiday season. Hmmmmm I want to celebrate this month too, because I just paid the last payment for my motorcycle (fiuuuhhh after 10 months living with hard breath) 😀

After reading and looking back to what happened during 2014 in our life, I could barely say that our life has been through ups and down. I still remember how I cried on my bed at night, asking some miracles from God. We didn’t even know how to manage all the problems we face. But we know for sure, that God will take care of us.To end up this writing, I would like to give you one of my favorite quote:

“God Works in mysterious ways. We won’t understand everything that happens in our life, but we can be sure that God will take care of us.”

2015 is approaching very soon and Let us start this new year with a new spirit and new hope..I thank all of you who have spent time to read my journals and especially who left some comments here. I hope everyone have a blast to welcome the new year!

2015: BACK TO THIS SHAPE?

2015: BACK TO THIS SHAPE?

OR THIS?

OR THIS?

Postingan ini diikutsertakan dalam #liamartagiveaway ‘Share Your Moment’

Lia ini penganten baru yang aktif dalam dunia per blog-an. Semoga aku menang ya Lia 🙂

(986 words)